中大网校职称英语

考试辅导

当前位置:首页<<考试辅导

职称英语考试每日一练:理工类-阅读理解(1月6日)

2016-1-6 9:51:39来源:中大网校职称英语
 

下面是中大网校职称英语在线培训小编为您整理的职称英语考试每日一练:理工类-阅读理解(1月6日)

It was also in the 1600s that professional ballet began.King Louis XIV of France,himself a devoted dancer,founded the Royal Academy of Dance.The five basic feet positions from which all ballet steps begin were finalized.In the late 1700s another important change occurred.Ballet began to tell a story on its own.It was no longer simply dance to be performed between acts of plays.Elaborate wigs and costumes were eliminated.By the early 1800s dancers learned to rise on their toes to make it appear that they were floating.

An important influence in early ballet was_____.

A.Balanchine

B.Marie Antoinette

C.Diaghilev

D.Louis XIV

【正确答案】D

【答案解析】答案选D.细节题。对照原文It was also in the 1600s that professional ballet began.King Louis XIV of France,himself a devoted dancer,founded the Royal Academy of Dance.这里出现的时间1600s在原文中是比较早的,提到的人物是King Louis XIV,选D.

       更多资讯就在 中大网校职称英语在线培训http://zdzcyy.soxsok.com/


欢迎来到中大网校职称英...

领积分换购教程做试题吧!

成为中大网校职称英语会员

全部课程高清视频问答服务课程资料