中大网校职称英语

考试辅导

当前位置:首页<<考试辅导

2016年职称英语考试每日一练:卫生类-阅读理解(1月4日)

2016-1-4 11:01:20来源:中大网校职称英语
 

中大网校职称英语下编将为所有学员免费提供练习题,欢迎大家来到中大网校职称英语学习!

阅读理解:

Marian,the girl who wrote the original story about Roxaboxen that the children's book is based on,was mayor. Other kids ran the stores which sold imaginary ice cream and baked goods. Kids drove imaginary cars outside of town,and the speeders went to jail,which was guarded by the sheriff,another kid. Elsewhere,boys and girls had battles,charging each other's bases using spears made with ocotillo,a desert plant.

Who is Marian?

A.She is the author.

B.She sold ice cream in Roxaboxen.

C.She is the mayor of Roxaboxen in the book.

D.She guards the jail in the book.

【正确答案】C

【答案解析】答案选C.事实细节题。根据关键词锁定短文本段。本段句话给出了正确答案,Marian是先写这个故事的人,但是并不是这本书的作者。而且是这本书中那个小镇的镇长。

       更多资讯就在中大网校职称英语http://zdzcyy.soxsok.com/

欢迎来到中大网校职称英...

领积分换购教程做试题吧!

成为中大网校职称英语会员

全部课程高清视频问答服务课程资料